Oppnå Kroppen Du ønsker Med Disse Treningstipsene

Er du i god form, men ønsker å komme i bedre form for en 5K eller kanskje et maraton? I så fall bør du vurdere rådene i artikkelen nedenfor. Disse tipsene kan hjelpe deg med å komme i toppform for å konkurrere i ditt spesielle løp.

Plant en hage av ditt hjem. Mange folk ikke innser at begynnelsen en hage kan være ganske mye hardt arbeid. Du må grave hull, grave, dra ugress og bære tunge ting. Hagearbeid kan gjøre hjemme for å holde seg i form og utøve kroppen din.

Bland opp inntaket av sukker før du trener. Flere sukkerarter er bedre for en treningsøkt enn å holde seg til en type sukker for energi. Mens produserte matvarer vanligvis tilbyr en type sukker, kan naturlige matvarer som frukt og granola gi deg mer enn en type sukker og øke energiproduksjonen og utholdenheten.

Mens de fleste ikke har svømmebassenger i bakgårdene sine, er svømming en av de beste treningsformene. Det er langt mer effektivt enn å gå og er på nivå med jogging eller løping, avhengig av hastigheten din. Å bli med i en lokal svømmeklubb eller YMCA er den beste måten å få tilgang til et basseng på.

En av de vanligste og forebygges årsakene til muskel belastning og skade under trening, trener mens iført gamle, utslitte sko som ikke lenger er i stand til å pute og støtte foten. Tenk på treningen sko som alle andre ferskvarer og tildele en “utløpsdato”. For selv den høyeste kvalitet sko, er 500 miles den typiske levetid.

En generell fitness spissen som vil bidra til å holde energinivået høyt og i balanse er å sørge for at du “deload” (hvile og ikke utøve så hardt) for et par dager etter en intens treningsøkt. Dette vil gi kroppen din tid til å komme seg og forberede seg til neste sett med trening krav som du vil gjøre på den.

Du bør ikke trene magemusklene hver dag du trener. Ab muskler er som de andre musklene i kroppen din. Du bør prøve å jobbe magemusklene bare to til tre ganger i uken. Bruk fridagene dine fra ab øvelser for å jobbe med andre muskler i kroppen din.

Enten du opprettholder helsen din eller prøver å kaste litt vekt, er det viktig å holde tankene fokusert bare på de positive aspektene ved treningsprogrammet ditt. Ikke se din daglige jobb eller streng treningsøkt som en straff; du vil begynne å mislike det tidlig. Prøv i stedet å visualisere treningsrutinen din som et privilegium og et støttesystem på reisen din.

Derfor, hvis du følger disse tipsene, vil du være godt på vei til å komme i form du må være i for løpet ditt. Disse tipsene viser at du ikke trenger å være i tenårene eller tjueårene for å konkurrere i en 5K eller til og med et maraton. Du trenger bare å legge inn hardt arbeid, og resultatene vil følge.